29.6.10

EMPREMTES DE CATALUNYA

Sagrada Família
Taüll

"Empremtes de Catalunya" és una marca registrada d'artesania que identifica i distingeix productes artesans de Catalunya els quals, mitjançant una mirada d'identitat i de contemporaneïtat, transmeten els valors del país a través d'elements vinculats a l'art, la cultura, la història, la tradició, l'arquitectura, el paisatge i els costums populars que ens són propis.

La distinció dels productes amb una marca artesana catalana permet, tant als ciutadans catalans com a les desenes de milions de turistes que cada any ens visiten, gaudir i endur-se una imatge real i garantida del país.

Així, el 30 de juny a les 12.30h s'obrirà al públic la botiga d'Empremtes de Catalunya a la seu d'Artesania Catalunya (C/ Banys Nous, 11) amb continuïtat en la xarxa de CAT's (Centres d'Acollida Turística) de la Direcció General de Turisme, Oficines de Turisme, Hotels i Museus arreu del territori.

Nutopia té sel·leccionades com a EMPREMTES DE CATALUNYA unes peces de la seva Col·lecció Bocins de Catalunya, realitzada conjuntament amb la també dissenyadora i artesana Àngels Graells.

--------------------

El Miércoles día 30 de Junio se inaugura la tienda De Empremtes de Catalunya en la sede de Artesania Catalunya (C/ Banys Nous, 11, Barcelona) con continuidad en la red de CAT's (Centros de Acogida Turística) de la Dirección General de Turismo, Oficinas de Turismo, Hoteles y Museos en todo el territorio.

"Empremtes de Catalunya" es una marca registrada de artesanía que identifica y distingue productos artesanos de Catalunya. Estos productos, a través de una mirada de identidad y de contemporaneidad, transmiten los valores del país valiéndose de elementos vinculados con el arte, la cultura, la historia, la tradición, la arquitectura, el paisaje y las costumbres populares que nos son propios.
La distinción de los productos con una marca artesana catalana permite, tanto a los propios ciudadanos catalanes como a las decenas de millones de turistas que nos visitan cada año, disfrutar y llevarse una imagen real y garantizada del país.


Nutopía tiene seleccionadas como EMPREMTES DE CATALUNYA unas piezas de su colección Bocins de Catalunya, realizada conjuntamente con la también diseñadora y artesana Àngels Graells.

--------------------

"Empremtes de Catalunya" is a registered trademark of arts and crafts that identifies and distinguishes artisan products from Catalonia which, by means of a look of identity and contemporaneity, convey the country’s values through elements related to the art, culture, history, tradition, architecture, landscape and popular customs that are ours alone.

The distinction of products with a Catalan artisan trademark allows both Catalan citizens and the millions of tourists who visit us each year to enjoy and take home with them a real and guaranteed image of the country.


Nutopia has selected pieces from the collection "Bocins de Catalunya" conducted jointly with de designer and craftswoman Àngels Graells.


TibidaboCasa de les Punxes

4 comentarios:

Jewel Sytle dijo...

¡¡Son todos preciosos!!

Nutopia dijo...

Gracias, Jewel :)

diseño web dijo...

Hermosas piezas!!!

Nutopia dijo...

Gracias!! :)